|  


Swift 2017 GL+ 1.2 MT

Preţ: 207 900 Lei

 Download price Swift 1.2

Noul Suzuki Swift


Noul Swift reprezintă un pas înainte în a oferi șoferului tradiție, evoluție și inovație; acesta poartă ADN-ul Swift, adoptând însă un stil complet nou și beneficiind de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate. Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă senzația de siguranță la volan.

Punctele forte ale noului model SwiftDesign inovator
Cu peste 5,3 milioane de cumpărători, modelul Swift beneficiază de o transformare menită să stimuleze simțurile potențialilor clienți, fără a-i afecta caracterul. Rezultatul este noul model Swift cu o prezență copleșitoare și aspect impresionant.

Experiență deosebită la volan
Noul Swift oferă o experiență deosebită la volan datorită greutății sale de doar 840 kg*. Direcția pe drumuri virajate și stabilitatea în linie dreaptă sunt excelente. Propulsoarele evoluate asigură deopotrivă performanțe excepționale și un consum redus de carburant.
* Greutatea poate varia în funcție de specificațiile vehiculului. 

Design interior
Planșa de bord de mari dimensiuni accentuează senzația de rapiditate și eficiență, în timp ce accentele curajoase și sofisticate de alb și crom satinat din habitaclu completează nuanțele generale de negru pentru a crea un spațiu interior puternic contrastant. Ceasurile de bord au fie o culoare, fie sunt monochrome, cu un LCD în centru, cu un ceas de temperatură a apei langa unul dintre cele doua indicatoare principale și un ceas pentru nivelul combustibilului în interiorul celeilalte, sau a unui segment de afișare, 

Alte elemente de design interior:
• Consolă centrală înclinată la 5 grade către șofer
• Volanul în forma literei D
• Scaune față cu formă și poziție optimizate, și protecții laterale
• Un ecran TFT LCD color de 4,2 inch ce afișează informații despre starea vehiculului și performanțe
• Un ecran tactil de 7 inch cu funcție bluetooth pentru conectarea telefonului mobil cu funcție SLDA care permite conectarea și operarea telefonului mobil inteligent prin Apple CarPlay, Android Auto™ sau MirrorLink™, precum și port USB compatibil MP3/WMA/ACC și slot SD card 
• Panou de comandă pentru sistemul de aer contiționat iluminat cu LED

Sisteme avansate de siguranță
Noul Swift este primul model ce beneficiază de sistemul frontal avansat de detecție Suzuki ce imbină o cameră monoculară și un senzor cu laser, oferind funcții de siguranță avansate, printre care se numără frânarea de urgență autonomă, avertizarea la schimbarea involuntară a benzii de rulare și faza lungă asistată. Noul model este de asemenea dotat cu senzori milimetrici ce asigură funcționarea sistemului cruise control adaptiv.

Dimensiuni inteligente
Noul model Swift este mai scurt cu 10 mm față de versiunea curentă Swift, în timp ce ampatamentul este cu 20 mm mai lung, oferind astfel mai mult spațiu interior, ce se materializează într-un spațiu pentru bagaje de 254 de litri, cu 54 de litri mai mult decât versiunea actuală. Noul Swift este cu 15 mm mai scund și 40 mm mai lat.

MOTORIZĂRI1,0 BOOSTERJET, turbo, cu injecție directă
Motorul 1,0 BOOSTERJET pe benzină oferă atât un consum redus de combustibil, cât și performanțe rutiere excelente. Modul de amplasare și sistemul cu injecție directă contribuie la un consum scăzut de combustibil, în timp ce turbo compresorul oferă același cuplu dintr-un motor de 1 litru ca și un motor aspirat de 1,7 – 1,8 litri. Chiar dacă vine cu un nivel ridicat de putere, zgomotul și vibrațiile sunt reduse, datorită unei rigidități mărite a șasiului. Motorul oferă performanțe optime în toate condițiile, de la mersul prin oraș la mersul sportiv.

1,2 DUALJET
Noul Swift este disponibil și cu motorul 1,2 DUALJET pe benzină, reînnoit cu cilindri mai compacți pentru o rată mai mare de compresie și echipat cu sistemul EGR (de recirculare a gazelor de eșapament), cu injecție dublă, care combinate cu celelate îmbunătățiri aduce o economie de 5% în ceea ce privește consumul de combustibil, comparativ cu același motor folosit de actualul model Swift.

Cutie manuală cu 5 trepte, CVT și automată în 6 trepte*
O cutie manuală cu 5 trepte oferă un raport optim pentru fiecare motor și tren de rulare, pentru a obține cel mai bun raport în ceea ce privește consumul de combustibil și performanțele mașinii. Versiunea utilizată cu motorul de 1,0 litri oferă șoferului o senzație mai sportivă la schimbarea treptelor de viteză. De asemenea, este disponibilă și o transmise CVT care a fost îmbunătățită pentru un rulaj fără șocuri, precum și o cutie automată în 6 trepte cu un raport de transmisie mai mare.

Sistem ușor și compact de tip mild hybrid SHVS *
Sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un sistem hibrid de tip “mild”, dezvoltat de Suzuki, care foloseşte un starter generator integrat (ISG – integrated starter generator), ce asistă motorul termic în timpul accelerărilor şi permite recuperarea energiei în timpul frânărilor. Sistemul ISG este folosit în locul unui alternator convenţional pentru că ISG regenerează electricitatea mult mai eficient. De asemenea, sporeşte eficienţa de regenerare a energiei, detectând forţa de apăsare a frânelor, amplificând în consecinţă cantitatea de energie generată. Folosind energia stocată, funcţia motorului electric din ISG îmbunătăţeşte consumul de combustibil, asistând parţial motorul termic, oferind cantitatea suplimentară de energie necesară în momentele de consum maxim, la plecarea de pe loc sau în timpul accelerărilor puternice.
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280