Service

IMPORTANT CAMPANIE DE RECHEMARE

Stimate Client Suzuki:

Magyar Suzuki ZRT în calitate de Distribuitor Suzuki, a decis să împlementeze o Campanie de rechemare pentru anumite modele de vehicule.

Modelele Vitara și S-Cross, cu motoare 1.0 și 1.4 echipate cu turbocompresoare, intră în campania de rechemare. An de producere 2016-2021.

  1. Descrierea defectului

Supapa din pompa de vacuum se poate dilata, în contact cu componentele din uleiul de motor, iar valvă dilatată poate bloca temporar trecerea presiunii negative catre servofrană.

Chiar şi în condiţiile menţionate mai sus, sistemul de frânare ramâne funcţional, însa conducatorul vehiculului este posibil să fie necesar să apese mai puternic pedala de frâna.

  1. Care sunt măsurile pe care le-a luat Suzuki?

Pentru a rezolva aceasta situație, Suzuki a decis să inițieze o campanie de rechemare în service și a transmis instrucțiunile de verificare și remediere către service autorizat Suzuki, al companiei DAAC Hermes S.A..

  1. Ce ar trebui sa faceti dumneavoastra?

Vă rugăm să contactați un dealer autorizat Suzuki, care va verifica autovehiculul dvs; dacă este supus unei campanii de rechemare.Telefon de contact – +373 (0) 22 205 875, adresa de e-mail – Roman.Kanius@daac-hermes.md, sau puteți folosiți link pentru programarea on-line.

Interventia in service poate dura circa 2.0 ore. Totuși în funcție de programul de lucru al service-ului, s-ar putea ca operațiunea să dureze mai mult.

Aceasta operatiune se va realiza fara costuri pentru dumneavoastra.  

În cazul în care nu mai dețineți acest vehicul Suzuki, vă rugăm să informați DAAC Hermes S.A. La coordonatele blvd. D. Cantemir 14; adresa de email Roman.Kanius@daac-hermes.md sau Petru.Tofan@daac-hermes.md; direct în showroom Suzuki DAAC-Auto S.R.L., la coordonatele str. Petricani 17, Chişinău.

Cu stima,
DAAC-Hermes S.A.

pic-miert-jobb

Avantajele serviciului oficial

 

Facem ca Suzuki sa va ofere doar placere

Pentru a atinge acest obiectiv, folosim doar piese de schimb de origine Suzuki și angajăm numai mecanici calificați pentru a efectua lucrări de service. Contactați distribuitorii Suzuki autorizați. Așteptăm cu nerăbdare vizita dvs.!

Actualizati-va software-ul Suzuki

Software-ul unităților de control este o parte importantă. Producătorul desfășoară o muncă constantă la îmbunătățirea și optimizarea software-ului. Angajații dealerului oficial Suzuki care au urmat o pregătire specială pot actualiza ultima versiune. Doar un dealer oficial Suzuki poate oferi mașinii dvs. o actualizare software.

Instrumente speciale în mainile unor profesionisti

Mașina Suzuki este un mecanism perfect și complex. Doar dealerii oficiali Suzuki au o listă completă de instrumente speciale necesare pentru întreținerea și repararea rapidă și de înaltă calitate. Lipsa unui astfel de instrument poate întârzia și, uneori, pur și simplu face imposibilă efectuarea operațiunilor de reparații importante.

Și, desigur, înțelegem rolul important pe care îl joacă specialiștii în întreținerea și repararea mașinilor. Pentru a menține calitatea muncii serviciilor la un nivel constant ridicat, angajații dealer-ului participă în mod regulat la diferite programe de pregătire corporativă, ceea ce le oferă posibilitatea de a-și îmbunătăți constant nivelul profesional și de a efectua orice lucrare la deservirea autoturismelor Suzuki în conformitate cu standardele de înaltă calitate ale companiei.

De la zgârieturi minore la creante mari de asigurare

Aveți grijă ca Suzuki să arate întotdeauna ca nou: distribuitorii oficiali Suzuki au echipament de origine și personal calificat care vă va ajuta să vă readuceți Suzuki-ul într-o stare ca nouă.
Tehnologia de vopsea folosită de Suzuki va asigura durabilitatea lucrărilor de vopsea și aspectul imaculat.
Pentru informații despre prețuri și gama de servicii, contactați distribuitorul dumneavoastră Suzuki autorizat.

{{-- --}} {{----}} {{----}}