|  

23.09.2014
Premiul maghiar de calitate pentru SX4-Scross

Compania Magyar Suzuki a fost onorata cu “Premiul maghiar de calitate a produselor(R)” pentru modelul său SX4-Scross. Acesta este al treilea model premiat dupa Suzuki Swift si Suzuki Splash


SX4-Scross, un crossover din segmentul C produs de Magyar Suzuki Corporation LTD., o filiala a Suzuki Motor Corporation, a câștigat anul acesta „Premiul Maghiar de calitate a produselor(R)”, 3 septembrie 2014.

Premiul maghiar de calitate a produselor(R) este o initiativa promovata de catre Comitetul de produse de calitate din Ungaria, o organizatie non-profit sustinuta de Guvernul maghiar. Scopul acestuia este de a creste constiinta consumatorilor de produse maghiare in calitate. Solicitanții de atribuire sunt produse de înaltă calitate, fabricate în Ungaria care sunt inovatoare și de încredere.

Acesta este al 17-lea an de atribuire a premiilor pentru calitate, anterior Magyar Suzuki a castigat premiul cu modele sale Splash si Swift in anul 2009 respectiv 2011, S-Cross este al treilea model care castiga acest premiu de inalta apreciere a calitatii.

SX4-Scross este produs in Ungaria si este destribuit pe intreg teritoriul al Europei, precum si exportat pe pietile Orientului mijlociu, Africa de Sud, Australia si Mexic. Pe piata autohtona modelul a aparut in a doua jumatate a anului 2013 si se bucura de o popularitate sporita din partea automobilistilor moldoveni.

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280