|  
Jimny 1.3 JLX
Preţ: 269 850 Lei


Jimny 1.3 JLX

Preţ: 269 850 Lei

Destept in oras puternic in natura - Surprinzator de spatios si flexibil

Jimny exploateaza la maxim spatiul de care dispune. Orice ai transporta, Jimny isi poate adapta spatial interiorul pentru a-l gazdui. Scaunele din spate se rabateaza independent unul de celalalt. Pentru a largi spatiul portbagajului la nevoie cele din fata se rabateaza complet imbinandu-se perfect cu cele din spate intr-un “pat” confortabil.

Confort - Relaxati-va, aveti controlul deplin
Interiorul este proiectat pe baza unor studii ergonomice avansate care au determinat amplasarea si design-ul elementelor de interior. Scaunele sunt confortabile, volanul este in pozitie ideala si e usor de manevrat. Pedalele si schimbatorul de viteza ofera o manvrabilitate deosebit de lejera. Inchiderea centralizata si geamurile electrice pot fi actionate cu o simpla atingere de buton.

Durabilitate - Adevaratul motor al masinii Jimny
In esenta Jimny este construit robust pentru drumurile pe teren accidentat. Suspensia si sistemele de stabilizare ale masinii au fost special concepute pentru a absorbi socul oricarui traseu, fiind totodata la fel de silentios ca un salon de lectura.

Control - Jimny este extrem de prietenos cu soferul
Fie pe drum drept ori teren accidentat masina se va purta exemplar. Directia asistata permite efectuarea manevrelor dificile. Sistemul de franare va opri masina intr-un mod extrem de facil si sigur. Sistemul LSPV (load sensing proportioning valve) previne bolcarea prematura a rotilor sin spate pentru a imbunatati franarea masinii atunci cand este incarcata excesiv.
Dimensiunile bine proportionate ale Jimny si unghiul de bracare al rotilor ii permit o manevrabilitate extrem de lejera in orasele inghesuite. Raza minima de intoarcere a masinii este de doar 4,9 metri.

Siguranta - Placerea de a conduce fara griji
La Suzuki siguranta e pe primul loc. Jimny beneficiaza de cele mai moderne tehnologii Suzuki in materie de siguranta: ABS, sistem de franare cu patru senzori anti-blocare, caroserie ranforsata cu bare de soc special proiectate si imbinate eficient din punct de vedere al greutatii masinii, pozitionare optima a scaunelor pentru cel mai mare grad de vizibilitate a carosabilului, centuri de siguranta in 3 puncte ELR si airbag-uir SRS optional.
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280