|  


Ignis GL 2WD MT

Preţ: 170 000 Lei
 Download price-list Ignis 

Suzuki IGNIS – un crossover iconic, compact și versatil


Distractiv. Unic. Cool. SUV-ul ultra compact ale cărui tehnologii inovative combină stilul pur și totodată îndrăzneț. Un nou nivel de confort, siguranță și performanțe SUV îți vor livra mult doritul aspect funcțional versatil.

Design exterior


Modelul Ignis atrage atenția în primul rând prin designul părții sale frontale, care integrează farurile remarcabile cu LED și grila frontală cu linii puternice. Flancurile robuste sugerează forță și expresivitate. Este un design simplu, în același timp familiar și îndrăgit. Ignis a preluat de la prima generație Cervo forma specifică, în unghi, a montantului C, precum și designul discret al montanților A și B de la modelul Swift. În ansamblu, modelul Ignis duce moștenirea Suzuki în materie de SUV într-o nouă eră.

Design interior


Alături de designul simplu, dar totodată unic, Ignis se remarcă și prin caracteristicile interiorului său. Forma rotunjită a fantelor de ventilație și designul special al instrumentarului de bord ii conferă cabinei un aspect futurist.
Planșa de bord beneficiază de materiale cu o textură premium, ce oferă impresia de spațiu aerisit. Accentele orange și metalice adaugă un plus de calitate interiorului și completează imaginea de crossover a modelului Ignis.

Vizibilitate


Cu o gardă la sol minimă de 180 mm, noul Ignis oferă performanțe excelente pe drumuri accidentate, propunând o poziție înaltă la volan ce oferă o vizibilitate perfectă. Poziția înaltă a scaunului șoferului oferă de asemenea un acces facil în interior.

Conectare smartphone la display audio (SLDA – Smartphone Linkage Display Audio)


Sistemul audio include un ecran tactil cu funcții intuitive, asemenea unui smartphone. Un smartphone poate fi de asemenea conectat via Bluetooth® sau prin intermediul unui cablu USB pentru a utiliza aplicațiile compatibile pe acesta prin intermediul ecranului sistemului audio. Prin intermediul acestui ecran pot fi controlate și alte funcții, precum radioul, camera pentru marșarier și navigația*.

• Android Auto este o extensie a platformei Android special concepută pentru condus. Este concepută special pentru a reduce la minim sursele de distragere a atenției pentru ca șoferul să se poată concentra asupra condusului, beneficiind de serviciile Google precum Google Maps și Google Search.

• Apple CarPlay le permite utilizatorilor de iPhone să obțină informații optimizate despre trafic, să apeleze, sa trimită și să primească mesaje, să asculte muzică, rămânând totodată concentrat asupra drumului, datorită funcției Siri și a ecranului tactil.

• MirrorLink permite afișarea diferitelor aplicații din smartphone-ul utilizatorului pe ecranul tactil al vehiculului, oferind astfel posibilitatea de a le accesa în voie.

Echipamente de siguranță avansateDouă camere stereo monitorizează distanța între vehicul și obiectele dimprejur, precum și forma acestora. Acestea furnizează informațiile necesare pentru trei funcții avansate de siguranță: frânarea de urgență (Dual Camera Brake Support - DCBS), alertă la schimabrea involuntară a benzii de rulare și menținerea traiectoriei. 


4WD (ALLGRIP AUTO)


Noul Ignis este echipat cu sistemul ALLGRIP AUTO. În momentul în care este cuplat sistemul 4x4, cuplul este automat distribuit catre roțile din spate dacă detectează o pierdere a aderenței roților față. ALLGRIP AUTO oferă șoferului liniște și confort în fiecare zi, dar și în condiții de carosabil acoperit de polei sau zăpada.
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280