Exterior

 • Stil minimalist, dar expresivitate și putere maximă

  Un stil inspirat din curentul crossover și din conceptul „Simple & Iconic” (Simplu și Iconic). Scopul limbajului de design adoptat este de a lasă o primă impresie puternică, păstrând totodată elementele principale, precum liniile drepte, suprafețele complexe sau curbele, foarte simple.

 • Moștenire de design

  Din orice punct de vedere, aspectul exterior al noului Ignis duce mai departe tradiția unor elemente de design tipice Suzuki, reușind totodată să le modernizeze fără a le altera. 

 • Stalpii C cu fante (Suzuki Fronte Coupe)

  Stâlpii C ai caroseriei au niște fante care lasă o impresie sportivă, făcând modelul să iasă în evidență. Această caracteristică este moștenită de la modelul Suzuki Fronte Coupe, primul automobil mini sportiv care s-a comercializat în țara soarelui răsare. 

 • Farurile integrate în grila frontală (Suzuki Cervo)

  Farurile integrate elegant în grila radiatorului îi conferă automobilului un aspect frontal extrem de atractiv. Această caracteristică de design a fost moștenită de la prima generație a modelului Suzuki Cervo, tot un automobil mic și sportiv. 

 • Stalpul B de culoare neagră

  Zona stâlpului B al caroseriei a fost vopsită în negru pentru a accentua linia laterală generală și pentru a oferi un aspect mai închegat. Ideea de design a fost preluată de la generația anterioară Suzuki Swift, un model gândit la vremea respectivă pentru a deveni unul strategic la nivel mondial. 

 • Capota-capac și garnitura de protecție (Suzuki Vitara)

  Capota ce se închide precum un capac peste aripi și grila frontală, împreună cu garnitura de protecție a compartimentului motor sunt de acum elemente clasice de design pentru SUV-urile Suzuki. Această caracteristică a fost moștenită de la prima generație a modelului Vitara. 

{{-- --}} {{----}} {{----}}