Performanta

Platforma tehnica de ultima generatie HEARTECT: rigiditate și greutate redusa pentru performanta de top

 

Platforma HEARTECT folosește un cadrul de mare rigiditate ce contribuie la siguranța în caz de accident prin disiparea efectivă a energiei în cazul unei coliziuni. Platforma are o greutate redusă obținută prin reducerea ranforsărilor și folosirea din abundență a oțelului de înaltă rezistență contribuind astfel la performanțele superioare ale vehiculului precum și reducerea consumului de carburant. 

Motorul 1.2 DUALJET folosește injectoare duble pentru fiecare cilindru, ceea ce crește eficiența termică a propulsorului. Detonațiile sunt eliminate prin diverse sisteme de răcire, ca de exemplu sistemmul EGR-ul răcit cu apă (exhaust gas recirculation) chiar dacă rata de compresie a fost mărită prin adoptarea unei camere de combustie mai compacte. Este un motor ușor de folosit ce oferă un echilibru optim între putere și consum redus de carburant.

3,9

Consum combinat (l/100km)

107

Cuplu (Nm)

83 CP

 (61kW)

88

Emisii CO2 (g/km)

 • Cutie manuală cu 5 viteze (5MT)

  Atât motoarele 1.2 DUALJET, cât și 1.0 BoosterJet sunt dotate cu o cutie de viteze manuală de cinci viteze.

 • Transmisie automată cu șase trepte (6AT)

  Motorul 1.0 BoosterJet este disponibil cu o transmisie automată planetară delicată cu șase trepte. Tragerea manetei selectorului în poziția M permite șoferului să angajeze angrenajele cu comutatoarele din spatele volanului.

 • Cutie automată CVT

  Motorul 1.2 DUALJET este disponibil cu o transmisie CVT continuu variabilă, astfel încât să puteți uita de viteze. Pentru o conducere dinamică, modul sport este disponibil, iar atunci când conduceți în jos, este disponibil un mod îmbunătățit de frânare a motorului.

SHVS Mild Hybrid

 

Sistemul Suzuki mild hybrid SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) asistă motorul termic prin intermediul unui ISG compact (generator-starter integrat) ce funcționează ca un motor electric alături de o eficientă baterie Litiu-Ion. Este un sistem optim pentru automobile compacte ce oferă un excelent echilibru între economia de carburant și spațiul fizic ocupat de sistem.

 • Smart Hybrid – 1

  Când mașina se oprește, motorul se oprește automat și echipamentul electric continuă să funcționeze pe baterii, ceea ce economisește combustibil.

 • Smart Hybrid -2

  La pornire, motorul electric integrat (ISG), repornește motorul pe benzină liniștit și lin.

 • Smart Hybrid – 3

  Când mașina se pornește sau accelerează, ISG ajută motorul pe benzină, reducând consumul de combustibil. Funcționarea Power Assist depinde de anumite condiții, cum ar fi starea bateriei.

 • Smart Hybrid -4

  Când încetiniți, ISG transformă energia mișcării mașinii în curent electric, ceea ce încarcă eficient bateria.

{{-- --}} {{----}} {{----}}