Siguranta

Dacă roțile își pierd aderența, ESP® ajută șoferul să mențină controlul vehiculului modificând controlul motorului și aplicând automat frâna corespunzătoare.

Hill Start Assist. Sarcina  – a crea o forță de frânare suplimentară, care va avea masina pe o pantă abruptă. În acest caz, forța de susținere este generată după eliberarea pedalei de frână.

Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS) utilizează senzori încorporați în supape pentru a monitoriza presiunea fiecărei roți și avertizează șoferul prin indicația de pe afișajul cu informații multiple.

Șasiul patentat Total Effective Control Technology (TECT) de la Suzuki absoarbe energia de coliziune în accident, astfel încât să protejeze nu numai ocupanții mașinii, ci și integritatea fizică a pietonilor pe cât posibil.

Într-un accident, SX4 S-CROSS oferă o protecție suplimentară: airbag-urile frontale și laterale, airbag-urile pentru perdea stânga și dreapta și airbag-ul pentru genunchi al șoferului protejează integritatea fizică a șoferului și a pasagerilor.

Recunoașterea semnelor de circulație*
Funcția folosește sistemul DSBS pentru a detecta și recunoaște semne de circulație, inclusiv limite de viteză, indicatoare de acces interzis și semne auxiliare. Mai mult, o ilustrare grafică a fiecărui semn este afișată, după caz, pe instrumentarul de bord, pentru a-i reaminti șoferului când intră în zona de incidență a respectivului semn de circulație. Sistemul poate reda până la 3 semne de circulație simultan.

{{-- --}} {{----}} {{----}}