Motorizare

 • Motoare dinamice

  Cuplul mai mare al motoarelor BoosterJet cu turbocompresor este disponibil acum într-un interval de viteză mai scăzut, făcând Vitara în oraș și în afara acestuia.

 • Tehnica fiabila

  În Japonia, Suzuki are o vastă experiență în motoarele turbocharged și le-a folosit pentru resursele BoosterJet care au moștenit credibilitatea mărcii.

 • Detalii de înaltă calitate

  Injecția directă a combustibilului, presiunea de umplere controlată de supapă și capul de cilindru, precum și galeria de evacuare, contribuie la eficiența motoarelor BoosterJet.

Performanta convingatoare

 

Cele două motoare BoosterJet de la Vitara sunt un exemplu de performanță și eficiență. Sistemul de încărcare ușoară, cu trei cilindri, vine într-o manieră rapidă și economică, cu motorul puternic de 4 cilindri 1.4, sportiv în mașină, cu consum redus de carburant.

Noul motor 1.4 BOOSTERJET, la rândul său supraalimentat și dotat cu sistem de injecție directă, are dimensiuni mai compacte și îmbunătățește resursele de putere pentru Vitara. Mulțumită sistemului de supraalimentare cu turbosuflantă și intercooler se reușește asigurarea unor valori foarte bune de cuplu motor încă de la regimuri joase de turație (2.500 rot/min), iar răspunsul acestui ansamblu este foarte rapid, reușind totodată să contribuie simțitor la micșorarea consumului de combustibil. Noile variante constructive adoptate pentru sistemele de admisie și de evacuare au permis obținerea unei versiuni mult mai compacte a acestui motor și permit accelerații mai rapide 

5.8

Consum (l/100km)

140

CP (103 kW)

220

Cuplu (Nm)

131

Emisiile de CO2 (g/km)

Motorul de 1,6 litri a fost reproiectat pentru a oferi un cuplu mai mare pe toată gama de turații. Greutatea redusă a motorului și a accesoriilor are ca rezultat o economie excelentă de combustibil combinată cu o putere mare.

5.8

Ciclu combinat (l/100km)

86

Putere (86 kW)

156

Cuplu maxim (Nm)

123

Emisii (g/km)

Transmisie

 

Puterea motoarelor BoosterJet de la Vitara, reînnoite, poate fi împărțită cu încredere în transmisii manuale cu cinci și șase trepte, sau vă puteți baza pe confortul unei transmisii automate pentru ambele motoare.

 • Transmisie manuala cu 5 trepte

  BoosterJet 1.0, atribuirea cutiei de viteze în cinci trepte oferă cea mai bună performanță și eficiență de combustibil. Prin optimizarea structurii, oferă o schimbare ușoară a treptelor.

 • Transmisie manuala cu 6 trepte

  Transmisie manuală cu 6 trepte
  Transmisia optimizată a cutiei de viteze manuală cu șase trepte a lui BoosterJet 1.4 contribuie, de asemenea, la performanțe dinamice și economie de combustibil.

 • Transmisie automata cu 6 trepte

  Transmisia automata pentru ambele motoare BoosterJet oferă o accelerație excelentă și un consum moderat de carburant la viteze mari.

{{-- --}} {{----}} {{----}}