Garantie

Autovehiculele Suzuki beneficiează de o garanţie extinsă până la 5 ani fără limită de kilometri, 3 ani sau 100.000 KM oferiți de către Producător.

Garantie individuala a elementelor automobilului

  • Perioada de garanție pentru bateriile reîncărcabile (baterie) este de 12 luni sau 100.000 km de rulare (oricare dintre acestea este prima), începând de la data vânzării mașinii până la primul proprietar al unui dealer oficial Suzuki.
  • Garanția pentru Amortizoare fata/ spate este de 36 luni sau 100.000 km (oricare dintre acestea este prima), începând de la data vânzării mașinii până la primul proprietar al unui dealer oficial Suzuki.
  • Garanția pentru ștergătoare parbriz/lunetă este de 12 luni sau 15.000 km (oricare dintre acestea este prima), începând de la data vânzării mașinii până la primul proprietar al unui dealer oficial Suzuki.
  • Garanția pentru anvelopele instalate inițial este asigurată și furnizată de producătorul corespunzător de pneuri

 

Garantie pentru elemnte caroserie si perforare prin coroziune

Producătorul garantează în perioada de garanție 144 de luni absența defectelor de coroziune și a producției în corpul de vopsire, cu condiția ca Proprietarul să respecte regulile și cerințele pentru îngrijirea caroseriei și a lucrărilor de vopsire indicate în manualul de operare și în cartea de service cu garanție.

Exista viata dupa garantie?

Desigur, da!

Vă suntem recunoscători pentru angajamentul dumneavoastră față de marca Suzuki și sperăm sincer că funcționarea mașinii Suzuki vă oferă o plăcere în continuare.

Expirarea garanției producătorului nu este un motiv de îngrijorare, deoarece serviciul post-garanție de la dealerii oficiali Suzuki are avantaje incontestabile.

Apreciem clienții noștri și suntem fericiți să oferim prețuri speciale pentru lucrări și piese de schimb, după ce mașina dvs. a fost ieșit din termenul de garanție.

Nu neglijati calitatea pieselor de schimb de origine si siguranta lor in timpul conducerii. Vino in service-ul dealerilor oficiali Suzuki!

Pentru detalii nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul dumneavoastră Suzuki.

{{-- --}} {{----}} {{----}}